• itulau_ulu_bg

Faletaele Taps Maketi

E tusa ai ma le lipoti, o le taele taele o le valve e faʻatonutonu ai le tafe o le vai i totonu o le faletaele.O ta'ele ta'ele o vaega taua ia o faleta'ele o lo'o maua le ta'uta'ua i le va o tagata fa'atau ma tagata gaosi oloa.O paipa atamai o masini vevela ma faʻaoga lelei e faʻafaigofie ai tagata uma o le aiga e faʻatonutonu ma le faʻaeteete le tele o vai latou te faʻaaogaina i le umukuka poʻo le faletaele.

Faʻailoga autu o le tuputupu aʻe:
O le si'itia i le fausiaina o faleoloa ma ofisa, fa'atuputeleina o tupe fa'aalu i le toe fa'aleleia o fale, ma le toe fa'afouga o fale'ele'ele ma faleta'ele e le nofomau ma faleuila e fa'atupuina ai le fa'atupula'ia o maketi ta'i ta'ele i le lalolagi.Ae ui i lea, o le faʻaitiitia o galuega faufale fou i atunuʻu atinaʻe e faʻalavelaveina le tuputupu aʻe o maketi.I le isi itu, o atinae tetele i atunuu o Aferika e maua ai avanoa fou i tausaga a sau.

 

Fa'aaliga Covid-19
• O le alia'e o le fa'ama'i o le Covid-19 na mafua ai ona loka le lalolagi atoa ma tapunia le tumau i fale gaosi oloa, lea na fa'alavelaveina ai le fa'atupulaia o le maketi o paipa ta'ele i le lalolagi.
• E le gata i lea, na suia e le aufaipisinisi autu a latou fuafuaga faʻafaigaluega i le vaitaimi loka.
• Ae ui i lea, o le maketi o le a toe faʻaleleia i le amataga o le 2022. Meafaigaluega ma masini gaosi e tatau ona taulaʻi i le puipuia o latou aufaigaluega, faʻagaioiga, ma sapalai fesoʻotaʻiga e tali atu ai i faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi ma faʻavae auala fou o galuega.

O le vaega uʻamea e faʻatumauina lona tulaga taʻitaʻi i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga
Faʻavae i luga o meafaitino, o le vaega uʻamea o loʻo umia le maualuga o le maketi i le 2020, e tusa ma le 88% o le maketi o taʻele taʻele i le lalolagi, ma e faʻatatauina e faʻamautu lona tulaga taʻitaʻi i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.E le gata i lea, o lenei vaega o loʻo fuafua e faʻaalia le maualuga o le CAGR o le 6.7% mai le 2021 i le 2030. E mafua ona o mea uʻamea e ofoina atu le maeʻa masani i paipa.E ausia tulaga maualuga o le tumama.E le gata i lea, o vailaʻau faʻamaʻi, sua mama malosi, poʻo vailaʻau hydrochloric e faigata ona aʻafia ai lenei mea.O le isi vaega o loʻo talanoaina i le lipoti o le palasitika, lea e faʻaalia ai le CAGR o le 4.6% mai le 2021 i le 2030.

O le vaega nofoia e faʻatumauina lona tulaga taʻimua i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga
Faʻavae i luga o tagata faʻaoga, o le vaega nofoia na maua le tele o sea i le 2020, o loʻo saofagā i le toeitiiti atoa le tolu-fa o le maketi o taʻele taele a le lalolagi, ma o loʻo faʻamoemoe e faatumauina lona tulaga taʻimua i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.E le gata i lea, o lenei vaega o loʻo faʻamoemoe e faʻaalia le sili atu CAGR o le 6.8% mai le 2021 i le 2030, ona o le siʻitia o le fausiaina ma atinaʻe atinaʻe.Ae ui i lea, o le vaega faapisinisi na fuafua e lesitala se CAGR o le 5.5% mai le 2021 i le 2030.
Asia-Pasefika, sosoo ai ma Europa ma Amerika i Matu,e fa'atumauina lona pule i le 2030

Faʻavae i luga o le itulagi, Asia-Pasefika, sosoo ai ma Europa ma Amerika i Matu, o loʻo umia le maualuga o sea maketi i tulaga o tupe maua i le 2020, faʻamauina mo le toeitiiti atoa le afa o le maketi o le taʻele o le lalolagi.E le gata i lea, o lenei itulagi o loʻo faʻamoemoe e molimauina le televave o le CAGR o le 7.6% mai le 2021 i le 2030, ona o le maualuga o tupe teufaafaigaluega i luga o pisinisi faufale i totonu o le itulagi.O isi itulagi na talanoaina i le lipoti e aofia ai Amerika i Matu, Europa, ma LAMEA.

 

 

 


Taimi meli: Tes-05-2022